cultura

Ibercamera, també a l'estiu

Ibercamera ha programat per primera vegada una sèrie de concerts per a l'estiu que, sota el nom d'Ibercameraestiu, presenta joves valors i artistes consolidats del panorama musical català amb la voluntat de portar la música a pobles i espais emblemàtics de tot el territori. Concretament, les viles afortunades són Riudarenes i Boadella, així com la localitat de Cardona, fora de les comarques gironines. En total seran set concerts distribuïts al llarg de les dues pròximes setmanes.

El primer concert programat tindrà lloc avui a l'església de Sant Miquel de Riudarenes, amb un recital del Cor Lieder Camera (21.30 h). Demà, a la mateixa localitat, però en aquest cas a la plaça de l'Esparra, el Trio Kandinsky interpretarà obres de Granados i Brahms (21.30 h). I ja el diumenge 25 de juliol, al Centre Cívic Can Fornaca (21.30 h), Las Migas (amb la polifacètica cantant Sílvia Pérez Cruz al capdavant) oferiran el concert Reinas del Matute.

Pel que fa a la localitat de Boadella, el primer recital tindrà lloc demà al Centre Cívic La Societat (22.00 h), amb el Cor Lieder Camera, que interpretarà cançons populars catalanes. I el divendres 23 de juliol, al mateix espai, el guitarrista Carles Trepat oferirà un recital (22.00 h) a partir d'obres de Domenico Scarlatti, Johann Sebastian Bach, Miquel Llobet, Granados i Albéniz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia