Música

El Sónar torna amb força

The Chemicals Brothers, entre els 32 artistes avançats de l’edició del 2022

Tha Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia i Joy Orbison, entre els confirmats

Fent un salt en el temps forçat per la pandèmia, amb les edicions del 2020 i el 2021 cancel·lades, el Sónar ja mira al 2022 i ho fa amb forces renovades: ahir el festival barceloní va avançar els 32 primers artistes del centenar que estan previst que actuïn del 16 i 18 de juny de l’any vinent als seus recintes habituals de Fira de Montjuïc i Fira Gran Via. En aquest primer avançament destaca un nom: The Chemical Brothers . Els “llegendaris herois de l’electrònica”, com els presenta el festival, hi presentaran “nova música i nou show audiovisual”, després de trenta anys d’història i una llista interminable d’èxits ballables.

Altres noms anunciats ahir són The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison i Louisahhh, que també presentaran al Sónar 2022 els seus nous espectacles en directe, compartint cartell amb AJ Tracey, Polo & Pan, Tomm¥ €a$h, Sega Bodega, Morad, Lafawndah, Ms Nina, Locoplaya i Recycled J. Pel que fa a discjòqueis, està previst que passin per les cabines del festival The Blessed Madonna, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Dj Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Jayda G, Lechuga Zafiro, Jamz Supernova, La Fleur, Chico Blanco i Jyoty.

En els pròxims dies s’anunciaran les dates en què sortiran a la venda les entrades de Sónar Barcelona 2022 , però els espectadors que desitgin assegurar la seva entrada abans de la venda general ja poden apuntar-se a sonar.es/ca/2022/tickets .

També està previst que en les pròximes setmanes s’anunciïn les programacions dels dos nous festivals que el Sónar presentarà la tardor del 2021 a Barcelona: AI and Music Festival, el 27 i el 28 d’octubre, i el SónarCCCB, el 29 i el 30 d’octubre. Tots dos festivals, “presencials i amb un alt component digital”, inclouran més de 60 activitats, entre concerts i sessions, xerrades, debats i presentacions de Sónar+D. L’AI and Music tindrà avui com a pròleg el streaming del workshop col·laboratiu Exploring connections between AI and music (17 a 19 h), coorganitzat per la UPC, en què artistes com ara Claire L. Evans de YACHT, Jan St. Werner de Mouse on Mars i Iván Paz es reuniran amb experts en intel·ligència artificial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia