Altres

Gavarres i David Pagès rebran els premis de l’ADAC

L’acte tindrà lloc demà a l’auditori Josep Irla i també s’hi lliuraran els premis del 2020 a Genís Matabosch i Wikiloc

L’escriptor, professor i dinamitzador cultural gironí David Pagès i Cassú i l’ Editorial Gavarres rebran aquest divendres, 11 de juny, els 35ns Premis de l’ ADAC a la Normalització Lingüística i Cultural, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat a Girona (19 h). L’acte serà presentat per Julieta Cortina i inclourà l’actuació del cantautor gironí Projecte Mau. També s’hi farà un reconeixement a la trajectòria de l’activista cultural Jordi Dalmau i Corominas. Segons els organitzadors, els premis han estat “un èxit de participació” i els dos guanyadors s’han decidit “amb uns resultats molt ajustats en la votació telemàtica i presencial”. Un jurat format per membres de la comissió lingüística de l’ADAC també ha premiat el millor article d’opinió i la millor carta sobre llengua publicats al diari El Punt Avui durant l’últim any. El guanyador de l’article és Enric Serra, per “La realitat del drama”, i el de la carta, Joan Janoher, per “L’imperialisme espanyol amb les llengües”.

Excepcionalment, divendres també es lliuraran els premis de l’edició del 2020, ajornada per la pandèmia, que corresponen a Genís Matabosch, Wikiloc, Jaume Bot i Marina Llansana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia