Arts escèniques

Escènit prologa la nova etapa del Teatre Municipal

La nova directora, Elena Carmona, obre el cicle d’estiu a altres llenguatges artístics i a espais fora del centre urbà

La presentació del cicle estiuenc Escènit va servir ahir també per presentar la nova directora del Teatre Municipal de Girona, Elena Carmona, que ja ha començat a posar el seu segell personal a l’Escènit d’aquest any, prologant d’alguna manera la nova etapa que obre la seva direcció. Diversificar la línia artística del teatre; obrir-lo a nous públics, especialment als joves, i reforçar la programació pròpia són alguns dels objectius que s’ha marcat Carmona, acompanyada ahir en el seu primer acte públic a Girona pel regidor de Cultura, Quim Ayats. La diversificació i l’obertura a altres llenguatges artístics, com ara la dansa i el teatre físic, ja s’observen a l’Escènit d’aquest any, que inclou 8 espectacles gratuïts, 7 dels quals, a la plaça del Pallol, rere el teatre: Full House, d’Eléctrico 28, una faula moderna sobre la cohabitació humana, sense text i amb música en viu, per a un públic ampli a partir dels 4 anys (29 de juny); [kórps], de Miquel Barcelona, un diàleg entre la dansa contemporània, la música electrònica i el teatre (1 de juliol); Fil, de la companyia gironina Madame Gaüc, amb el seu circ poètic sobre les relacions humanes (6 de juliol); Stone & Silk, un espectacle de dansa de la companyia Siberia; Mort de riure, dels clowns Los Galindos (13 de juliol); acrobàcies i cants amb La punta de mi nariz, del col·lectiu bascocatalà Konika (15 de juliol), i ¡Qué buen día! de la clown Maite Guevara (20 de juliol). Escènit es tancarà el 22 de juliol al parc de les Ribes del Ter amb l’espectacular Perceptions de la companyia francesa de circ Bivouac. Les funcions començaran a les 20 h o a les 22 h.

Les entrades gratuïtes es podran reservar –2 per espectacle– a girona.cat/teatremunicipal . Avui a les 11 h estaran disponibles les de la primera setmana, i progressivament aniran sortint les de la resta d’espectacles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia