Música

Gilberto Gil i Sílvia Pérez Cruz actuaran a Temporada Alta

Una combinació entre noms consagrats com ara el de Gilberto Gil, llegenda brasilera, i d’emergents com per exemple el de la barcelonina Rigoberta Bandini, que ja havia participat al festival en la seva faceta de directora teatral, formen la programació musical de Temporada Alta, destapada ahir juntament amb el disseny del cartell d’aquesta pròxima 30a edició, obra de l’artista plàstic Pere Noguera (la Bisbal d’Empordà, 1941).

Les propostes musicals es completen amb el violinista Ara Malikian (que actuarà amb l’únic acompanyament d’Iván Melón Lewis al piano), la jove cantaora cordovesa María José Llergo (un dels talents sorgits de l’Escola Superior de Música de Catalunya), Sílvia Pérez Cruz (en un espectacle multidisciplinari, Género Imposible, dirigit per Pablo Messiez), Sopa de Cabra (en la gira dels 30 anys de Ben endins), Joan Dausà (amb un nou disc previst per aquesta tardor), El Petit de Cal Eril (també amb nou disc) i Albert Pla (amb un espectacle, ¿Os acordáis?, que combina cançons –noves i antigues– i monòlegs).

L’obra de Noguera, per la seva banda, s’anomena Nodrir. Vacamorta és la matèria (2021) i és una peça feta amb dues cadires de boga, una taula de fusta, ossos d’animal i pols d’argila.

Temporada Alta se celebrarà del 8 d’octubre al 13 de desembre a Girona i Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia