Música

Doble Alícia per a Sílvia

La cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz va ser ahir l’artista més guardonada dels premis Alícia 2021, organitzats per l’ Acadèmia Catalana de la Música , que es van lliurar ahir a la sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona coincidint amb la celebració del Dia de la Música. Sílvia Pérez Cruz va rebre els premis Alícia a la interpretació i a la internacionalització. El premi Alícia a la trajectòria es va concedir a Maria del Mar Bonet, pels seus més de cinquanta anys als escenaris.

El palmarès dels Alícia també inclou el premi a l’autoria, concedit a Albert Guinovart per la seva obra Les aventures de Monsieur Jules, i el premi a la interdisciplina, que reconeix la fusió de la música amb altres disciplines artístiques d’un artista o projecte, en aquest cas Núria Andorrà, per l’espectacle Constel·lacions. El premi al talent emergent ha estat per a la trombonista i cantant Rita Payés, sorgida del planter de la Sant Andreu Jazz Band, la qual també va rebre el premi Alícia al projecte educatiu. Talismán , del pianista Marco Mezquida, ha estat mereixedor del premi a la producció discogràfica. El concert assaig clínic que va tenir lloc el desembre passat a l’Apolo (Alícia al directe) i el projecte de suport als professionals del sector cultural Actúa Ayuda Alimenta (Alícia al projecte social) són altres guardonats d’aquesta edició, juntament amb l’històric Àngel Casas, premi Alícia al periodisme musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia