Cinema

Un ‘dream team’ del circ competirà a l’Elefant d’Or

El Festival del Circ presentarà els números guanyadors dels certàmens internacionals al llarg d’onze funcions

Per a un any excepcional, una edició especial. L’Elefant d’Or 2021 , l’últim Festival Internacional del Circ que es va celebrar en un àmbit mundial, serà el primer a fer-se després del parèntesi que ha provocat la pandèmia. I com a conseqüència que cap altre dels grans certàmens s’ha pogut fer, el de Girona vol retre’ls homenatge creant una edició titulada Festival de festivals, que presentarà els números guanyadors de les últimes edicions dels festivals de Moscou, la Xina, França, Ucraïna… En total seran 18 atraccions presentades per 49 artistes procedents d’11 països agrupades, com és costum, en dues semifinals (espectacles blau i vermell). “Competiran, doncs, els millors dels millors i és com si féssim dos finals i una finalissíma”, destaca Genís Matabosch, director del festival, que també hi afegeix que Girona, “per l’excepcionalitat de celebrar-lo, està a ulls de tothom”.

Des de demà i fins al dilluns 28 de juny, en què tindrà lloc l’Espectacle Or i la Gala de Premis, en total es faran onze funcions al pavelló esportiu de Fontajau, i no a la carpa de la Devesa, donades les circumstàncies de prevenció de la Covid-19. Un espai al qual els amants dels espectacles circences ja estan abonats, ja que s’hi celebra des de fa anys el Festival del Circ de Nadal.

Matabosch ha confirmat que, malgrat les traves logístiques i administratives, pot confirmar el cent per cent de la programació. El ritme de venda d’entrades és alt i ja se n’han venut 8.000 de les 11.000 previstes, tot i que es podria augmentar el nombre de seients si es veu factible donat els canvis d’aforament. Es dona la circumstància que es nota un increment de la venda d’entrades a francesos, ja que ara poden venir si estan vacunats, assenyala Matabosch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia