Patrimoni

L'Agència Catalana de Patrimoni crea l'abonament De Bat a Bat per visitar durant un any els 29 museus, monuments i jaciments que gestiona a tot el país

L'abonament, que es presenta amb una instal·lació itinerant que ara es troba a la Rambla de Girona, té una modalitat individual (30 euros) i una multipersonal per a 4 persones (70 euros)

Aquest matí s'ha inaugurat a Girona la instal·lació promocional del llançament del nou abonament de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat, De Bat a Bat. La instal·lació promociona el llançament d'un nou abonament que permet l'entrada il·limitada durant un any i a un preu accessible a tots els equipaments que gestiona l'organisme. La instal·lació estarà ubicada a la Rambla de la Llibertat, tocant al pont de les peixateries velles, fins al pròxim diumenge 18 de juliol. Després circularà per Lleida, Terrassa i Tarragona, durant l'estiu. Abans s'ha pogut veure també a Barcelona. L'abonament De Bat a Bat permet l'accés il·limitat durant tot l'any i a un preu assequible als 29 museus, monuments i jaciments que gestiona l’Agència. El preu és de 30 euros per a l'abonament individual i de 70 euros per al multipersonal, que permet l'entrada als recintes del titular i de tres persones més que no sempre han de ser les mateixes ni formar part de la mateixa família. En el moment de la compra a qualsevol dels 29 museus i monuments, l'abonament s'activa per a tot un any, durant el qual es poden visitar els museus i monuments tantes vegades com es vulgui. També es pot adquirir al web http://patrimoni.gencat.cat/ca/debatabat, on hi ha també la relació de museus, monuments i jaciments. A la presentació d'aquest matí hi havia Josep Manuel Rueda, director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, i Carme Renedo, directora de Serveis Territorials de Cultura a Girona.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA