Música

Arrenca el Nowa Reggae malgrat les restriccions i cancel·lacions de grups

El festival de Vilanova i la Geltrú estrena escenari a la Zona Esportiva amb l’absència de dos dels grups per Covid

El festival Tingladu i la Festa Major utilitzaran les mateixes instal·lacions

El festival Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrú (Garraf) ha obert portes aquest divendres amb canvis importants per adaptar-se a les noves restriccions.

El trasllat de l’escenari del parc de Ribes Roges a la Zona Esportiva és la primera modificació destacada, un espai on es pot controlar l’aforament i on s’hi han habilitat seients per garantir les noves mesures que ha aprovat el Procicat per als esdeveniments, que prohibeix l’assistència a peu dret.

A última hora, Green Valley i Rudymentari seran baixes, els primer per un positiu de Covid entre l’equip i el segon per ser contacte estret amb un cas. Aquestes absències ja han estat cobertes amb dos grups. S’espera que passin pel festival més de 850 persones en els dos dies que dura la cita.

Amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que ha cedit part de la logística, s’ha pogut adaptar un espai on ja s’hi ha fet altres esdeveniments. Pel que fa les cancel·lacions, Senyor Oca s’ha encarregat de cobrir la baixa de Rudymentari d’aquest divendres, mentre que dissabte Rapusklei substituirà l’actuació prevista de Green Valley a les 22.00 h.


Un format que es repetirà
El Nowa Reggae ha obert camí a altres esdeveniments culturals que s’havien d’organitzar en diferents punts de Vilanova i la Geltrú. Amb les noves mesures, l’emplaçament de la Zona Esportiva s’ha convertit en la manera més viable per controlar el flux d’assistents a esdeveniments en format festival, garantint el compliment de les mesures sanitàries vigents.

Després d’aquest festival, el Tingladu i la Festa Major d’Entitats també faran ús de les mateixes instal·lacions, del 22 al 25 de juliol i del 30 al 31 del mateix mes, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia