Música

La Cerdanya aposta fort pels festivals d’estiu

La GiOrquestra obre el Festival de Música de la Cerdanya amb dos concerts a Puigcerdà i Llívia

Del 12 al 23 d’agost tindrà lloc el I Cerdanya Music Festival

La GIOrquestra inaugurarà aquest cap de setmana el 6è Festival de Música de la Cerdanya , amb dos concerts diferents a les dues seus del festival: avui, a l’església de Sant Domènec de Puigcerdà, l’orquestra hi presentarà un concert monogràfic dedicat a Mendelssohn, sota la batuta de Chloé van Soeterstède, jove directora francesa de gran projecció internacional, i amb la violinista Maria Florea com a solista, i demà, dissabte, la GIO portarà a l’església de Nostra Senyora dels Àngels, de Llívia, el concert El amor brujo, centrat en Manuel de Falla i Federico García Lorca, amb la cantaora cordovesa Mariola Membrives i la pianista Marta Puig. El BCN Soul Choir completarà diumenge a Puigcerdà el primer cap de setmana del festival.

L’Orquestra Simfònica del Vallès també oferirà en el festival tres concerts amb programes diferents: De pel·lícula, el dia 13 a Puigcerdà; el Concert per a violí i orquestra i la 4a Simfonia de Txaikovski, el dia 17 a Llívia, i el Rèquiem de Mozart, el dia 21 de nou a Puigcerdà.

El festival també programarà concerts d’altres tipus de música. Concretament, el 14 d’agost tindrà lloc a Sant Guillem de Llívia un concert gratuït, amb reserva, d’El Kiwi & Flor Inza, i a la pista poliesportiva de Llívia hi actuaran Beth, el dia 15, i Manu Guix, el 20. I el 25 d’agost, Judit Neddermann tancarà el festival al Casino Ceretà de Puigcerdà.

Gipsy Kings i Miguel Ríos, a Alp

Concert Studio, la promotora del Festival Mil·lenni i del Festival Jardins de Pedralbes –també va organitzar durant uns anys el Festival de Cap Roig– ha creat aquest any un nou festival, el Cerdanya Music Festival, que tindrà lloc a Alp entre el 12 i el 23 d’agost. Per la situació i per les dates triades, el lema del festival sembla força lògic: Viu l’estiu més fresc.

El nou festival de la factoria de Martín Pérez tindrà lloc en un auditori a l’aire lliure, amb espai village adjacent, ha programat un total de 10 concerts, d’estils molt variats: la rumba dels gitanos francesos Gipsy Kings by André Reyes obrirà el festival el dijous 12 i després hi actuaran Aitana (13), Morat (14), Sopa de Cabra (17), Nathy Peluso (18), Rosario (19), Manel (20), Hombres G (21), Miguel Ríos & The Black Betty Trio (22) i Love of Lesbian, el 23 d’agost. Les entrades anticipades es poden adquirir a Cerdanyamusicfestival.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona