Arts escèniques

Giracirc i els Raluy: el circ no para

A pesar de tot, l’espectacle continua. El circ s’està adaptant com pot a la nova situació generada per la pandèmia, com la resta del món de l’espectacle. Els festivals de circ al carrer, per definició, són dels més afectats, però també troben vies que garanteixen la seva continuïtat, encara que no sigui pròpiament al carrer. Un bon exemple va ser la recent edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, que va repartir els espectacles per diferents espais controlables de la localitat. I en la mateixa línia treballen els organitzadors de Giracirc , el festival de circ al carrer de Collsuspina (Moianès), que celebrarà la seva sisena edició el diumenge 22 d’agost. Serà una edició “estranya” amb 400 espectadors per espectacle, amb reserva prèvia a través del seu web. També s’ha hagut de reduir la programació: hi haurà quatre espectacles, a càrrec del Mag Nani, Clown Jam, la Cia. Anigami i The Sullivan’s.

També, després d’haver superat els moments més durs de la pandèmia i el confinament, els circs clàssics continuen en ruta amb les seves caravanes i carpes. Dos bons exemples són els circs hereus del ja mític Raluy: el Circ Raluy Legacy presenta aquest estiu el seu últim espectacle Todo LoCura, que ara arriba a Calafell, on el circ hi serà fins a final d’agost. I el Circ Històric Raluy presenta aquest mes el seu Vekante a Palafrugell; del 2 al 12 de setembre serà a Torroella de Montgrí, i del 26 de novembre al 27 de febrer farà una llarga estada al port Vell de Barcelona, on per tant passarà el Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS
art

Mor Richard Serra, l’escultor monumental

barcelona