Altres

Paradís de la cultura ‘freak’

L’associació Arocinema és tot un exemple d’activisme cultural i musical independent: organitza dos dels pocs festivals de tota la costa catalana en què les guitarres elèctriques són protagonistes, el Desemboca Rock’n’Roll Festival, que va tenir lloc al juliol, i el Festisurf Costa Brava, un festival únic dedicat al surf’n’roll, que celebrarà la seva 9a edició el 18 de setembre al palau d’esports i congressos de Platja d’Aro, amb les actuacions de Dani Nel·lo, Los Capitanes, Tiburona i Lord Diabolik.

Arocinema també és la impulsora del concurs Miniremakes –els participants han de recrear amb les seves càmeres escenes de pel·lícules o sèries– i, entre altres iniciatives, també de la FiraFan, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró. Aquesta fira de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema, les sèries, el còmic, la literatura fantàstica i de ciència-ficció, la música i els videojocs –la cultura popular o freak, en resum–, que arribarà aquest diumenge a la 9a edició, també al palau d’esports i congressos, en una versió una mica reduïda i sobretot adaptada a les prevencions contra la pandèmia, com la del 2020. Per això aquesta és la FiraFan Survival Edition II.

La fira, que tindrà lloc diumenge de les 10 del matí a les 9 del vespre, ocuparà la pista central del palau d’esports amb 25 estands, que sumaran més de 150 metres lineals. L’entrada és gratuïta, però també es pot fer una ajuda a l’entitat reservant l’entrada amb una xapa commemorativa (2 euros) o una bossa de cotó i una xapa (7 euros). En qualsevol cas, cal fer una reserva prèvia a www.arocinema.com per assistir-hi en una de les tres franges horàries previstes, per evitar aglomeracions: 10-13.45 h; 14-17.45 h i 18-20.45 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic