Música

Cap Roig voreja el ple

La ‘bailaora’ Sara Baras va tancar ahir amb ‘Momentos’ la 21a edició del festival, que ha aconseguit un 98% d’ocupació, amb 33.607 espectadors en 21 actuacions

Dinou de les 21 actuacions que ha ofert el Festival de Cap Roig han esgotat les entrades

L’espectacle Momentos, de la bailaora Sara Baras, va tancar ahir a la nit la 21a edició d’un Festival de Cap Roig que recupera el ritme d’abans de la pandèmia vorejant el ple: un total de 33.607 espectadors han assistit a 21 concerts i espectacles, 19 dels quals han esgotat les entrades. L’ocupació ha arribat al 98%. Aquest any s’ha reduït un terç l’aforament, entre altres mesures de seguretat per la Covid.

Pablo López va inaugurar el festival el 23 de juliol, i en 29 dies han desfilat pels jardins de Cap Roig Ara Malikian, Manel, Antonio Orozco, Estopa, Raphael, Els Amics de les Arts, Juan Diego Flórez, José Luis Perales, Taburete, Aitana, El Pot Petit, Blaumut, Love of Lesbian, David Bisbal, el Mag Lari, Morat, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, Hombres G i, per acabar, Sara Baras.

El Festival de Cap Roig l’organitza Clipper’s Live amb el suport de CaixaBank. El president del Grup Clipper’s i director del Festival de Cap Roig, Juli Guiu, es va mostrar ahir “molt satisfet que, una vegada més, el públic hagi donat suport tan àmpliament a les diferents propostes del festival i l’eclecticisme que el caracteritza”, i hi va afegir: “Després de la pausa inesperada de l’any passat, hem tornat a aconseguir un èxit rotund d’assistència.”

La directora de comunicació i relacions institucionals de CaixaBank, Maria Lluïsa Martínez Gistau, va subratllar “l’èxit artístic i d’assistència d’aquesta nova edició del Festival de Cap Roig, que s’ha celebrat en un context de dificultats sanitàries però que ha complert amb tots els objectius que s’havia proposat: impulsar l’activitat cultural, dinamitzar l’economia i generar un impacte positiu”.

Part de la recaptació de l’espectacle d’ahir es destinarà a projectes educatius de Càritas que ofereixen suport socioeducatiu a infants en risc d’exclusió social de Palafrugell i la resta del Baix Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia