Cinema

Els cinemes Arinco de Palamós es consoliden

En el darrer any hi han passat 18.500 espectadors i l’empresa explotadora defensa la viabilitat d’aquest projecte

El cinema multisala Arinco de Palamós, que va reobrir en una tercera etapa les portes el 24 de setembre del 2020 i que va celebrar el seixantè aniversari el juny passat, té el suport del públic, amb gairebé 18.500 espectadors en un any.

Segons David Cuesta, un dels responsables de l’empresa explotadora, Cinema 4 You, amb aquestes dades la continuïtat del projecte queda, de moment, garantida i esperen que la viabilitat econòmica es vagi mantenint. La multisala ha hagut d’afrontar una doble tempesta: per una banda, el canvi de costums dels espectadors, amb la competència de les plataformes digitals en línia, i, per l’altra, els efectes derivats de la pandèmia de la Covid-19, en l’aspecte social i econòmic.

Segons explicava David Cuesta, un dels objectius prioritaris que es van fixar va ser treballar “perquè la població es faci seu el cinema”.

Proposta cultural

El projecte ofereix una programació que combina el cinema comercial, l’infantil en català, el cineclub, l’òpera i el ballet, musicals i concerts, entre d’altres.

Unes propostes quant a programació que el que volen és relligar l’espectacle amb la cultura. Cuesta, ja des del primer moment, va subratllar el repte que representa afrontar aquest projecte, i encara més en temps de Covid-19, però destaca que es van assumir “uns riscos controlats”, tot posant en relleu l’experiència que ja tenen.

LA DATA

24.09.20
Reobertura.
Cinema 4 You reobre les tres sales de l’Arinco amb un projecte molt ampli i transversal d’exhibició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia