Cinema

Colell demana a totes les grans plataformes que inverteixen en pel·lícules i sèries en català

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català es mostra optimista amb el futur de la llei de l’audiovisual

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, ha demanat a totes les grans plataformes que inverteixen en pel·lícules i sèries en català. En declaracions a l’ACN, Colell ha assegurat que és optimista amb el futur de la llei de l’audiovisual i la quota del català, tot i que ha admès que quan va veure que la quota del 6% per a català, gallec i basc de la normativa del govern espanyol no afectava el catàleg de Netflix, HBOMax o Amazon Prime va pensar: “Vaja, alguna cosa havia de passar”. En aquest sentit, Colell ha assenyalat que “no es tracta només que les pel·lícules estiguin en catàleg, sinó que les grans plataformes, encara que tinguin seu fora de l’estat espanyol, inverteixin aquí, en pel·lícules i en sèries en català”.

Colell ha manifestat que amb la llei de l’audiovisual “encara hi ha coses a fer i estem treballant tots plegats els polítics i les diferents associacions en un mateix sentit i que això pugui revertir i enfortir el màxim la nostra indústria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia