Arts escèniques

Bescanó potencia el públic familiar

La programació teatral per a la nova temporada aposta també per la música i l’humor a través de 14 espectacles

El públic familiar és una de les principals apostes de la nova programació del Teatre de Bescanó , que proposa catorze espectacles de gener a maig en què l’humor i la música també tindran un paper destacat. Cada mes hi haurà una obra destinada al segment familiar, escollides entre “les millors del gènere que hi ha en cartell al país”, asseguren els programadors: Una dent sota el coixí, de la companyia gironina Poca Cosa Teatre (6 de febrer); el teatre gestual de Camí a l’escola, “una de les joies de la corona”, dels lleidatans Campi Qui Pugui (13 de març); Laika, de Xirriquiteula Teatre (3 d’abril), i els titelles de Hamelí, dels Xip Xap Teatre (8 de maig).

L’humor és un altre dels eixos que vol potenciar el Teatre de Bescanó, a través del duet format per Faixedas i Xuriguera, que es retroben dalt l’escenari a Ni rastre d’allò que vam ser (12 de febrer), una obra que barreja l’absurd amb la melangia; la comèdia d’embolics Començar (19 de març), de David Eldridge, i Travy (9 d’abril), un dels espectacles catalans més sorprenents dels darrers anys, ja que reuneix Quimet Pla, Núria Solina i els seus fills, Oriol Pla, que dirigeix, i Diana Pla, en un espectacle sobre el xoc entre el teatre tradicional i el modern. A més, s’hi podrà veure S.O.S, del Teatre Centre d’Arbúcies (22 de gener), i Nua, una producció de la Sala Flyhard (6 de maig).

Pel que fa a l’oferta musical, hi haurà la debutant Sara Roy (16 de gener), amb la col·laboració de Miki Núñez i Cesc; Abba The New Experience (30 de gener); El concert impossible (20 de febrer), amb Kitflus, Jordi Armengol i Laia Indika i Juanma Sánchez cantant temes de Serrat i Llach; el Bescanó Gospel Choir (27 de març), amb la coral Josep Ruhí, i un concert sorpresa (1 de maig). Entrades ja disponibles a www.teatrebescano.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia