Música

Mor el cantant Meat Loaf als 74 anys

El músic i actor nord-americà és l’autor de ‘Bat Out of Hell’, un dels deu discos més venuts de la història

  • Marvin Lee Aday, més conegut com a Meat Loaf EFE.
  • Meat Loaf en una imatge del 2009 EFE.
  • VÍDEO: Meat Loaf: 'I'd Do Anything For Love'

El cantant de rock i actor nord-americà Marvin Lee Aday, més conegut com a Meat Loaf i autor de Bat Out of Hell (1997), un dels deu discos és venuts de la història, ha mort als 74 anys després de sis dècades dedicat a la música i a la interpretació, segons ha comunicat aquest divendres la seva família.

“Els nostres cos estan trencats en anunciar que l’incomparable Meat Loaf ha mort aquesta nit, al costat de la seva donar Deborah les seves filles Pearl i Amanda, i els seus amics més proper”, ha explicat la família a la pàgina de Facebook del cantant, nascut a Dallas (Texas) el 1947.

Al capdavant de la banda homònima de rock Meat Loaf va arribar a vendre més de cent milions d’àlbums arreu del món i va actuar a més de 65 pel·lícules, entre les quals Fight Club (El club de la lucha), Focus, Rocky Horror Picture Show i Wayne’s World (¡Qué desparrame!).

Amb important problemes de salut des de fa anys, després de Bat Out of Hell, va editar dos seqüeles, Bat Out of Hell II: Back into Hell i Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose, de les queal va vendre més de 50 milions de còpies a tot el món.

A més, va obtenir un premi Grammy a la millor interpretació vocal de rock solista per la cançó I’d Do Anything for Love.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia