Arts escèniques

Diàlegs escènics

El Mercat de les Flors proposa del 22 de gener al 6 de febrer tres diàlegs escènics entre la dansa i la música. El cicle es titula Dansa i Música en Conversa i el protagonitzen tres parelles formades per un coreògraf/ballarí i un músic/compositor que estrenaran respectivament una peça on el diàleg entre les dues disciplines és l’eix de la creació. Cada parella de creadors d’aquest cicle treballa i fa recerca de metodologies diferents o de no metodologies.

Cada duo d’artistes genera un món, uns paisatges, unes “llengües” particulars. La conversa s’origina a partir de diferents propostes d’escolta i comunicació que generen una creació diferent a cada sessió. Els duets protagonistes són la bailaora Sònia Sánchez amb el músic avantguardista Agustí Fernández (amb la peça Liquen); la ballarina Emma Villavecchia i el pianista Mauricio Villavecchia (Rítmia), i el ballarí i improvisador Manel Salas amb la percussionista Núria Andorrà (Miratge).

Liquen (avui i demà, a les 6 de la tarda) és la primera proposta que es podrà veure, amb la qual els dos artistes fan de la improvisació la seva complicitat per crear una proposta viva, on una bailaora que parteix del flamenc incorpora altres formes d’entendre i interpretar la dansa. Pel que fa a Rítmia (29 i 30 de gener), el muntatge gira al voltant del ritme i la percussió, i Miratge (5 i 6 de febrer) és una peça en què el so, el moviment i la performance actuen dins d’un marc amb una lògica escènica i on es troben la música i la dansa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda