Arts escèniques

Nits de Circ proposa més dies, funcions i artistes a Besalú i Roses, a l’agost

Un total de 24 artistes de vuit països portaran a terme vuit atraccions de circ sota els estels i amb orquestra en viu

Ja s’han venut més de 4.000 entrades

Avalat per l’èxit de la primera edició, l’estiu passat, l’agost vinent torna Nits de Circ, amb més dies, funcions i artistes, que un cop més actuaran a Besalú i Roses, sota els estels i amb una orquestra tocant en directe. En total, 24 artistes internacionals, arribats de vuit països, oferiran vuit atraccions de “circ d’alta qualitat”, com subratlla l’entitat organitzadora, la Circus Arts Foundation, dirigida per Genís Matabosch. Els jardins del Molí de Besalú seran l’escenari de les quatre funcions programades entre el 10 i el 13 d’agost, i a la Ciutadella de Roses hi tindran lloc les altres vuit funcions, del 16 al 24 d’agost –amb descans el dia 21–, sempre a les 21.30 h. Per tant, respecte al 2021 s’ha passat de 10 a 12 funcions i també ha crescut substancialment l’aforament total, sense restriccions, de 9.300 a 15.600 localitats, de les quals ja s’han venut més de 4.000 entrades anticipades a través de la prevenda exclusiva a espectadors inscrits a les xarxes de Circus Arts Foundation.

Presentada aquest matí a l’ajuntament de Roses, amb els alcaldes de les dues localitats, la nova edició de Nits de Circ inclou aquests espectacles: el còmic català Eric Boo, que s’inspira en els grans clàssics del cinema mut; la Troupe Hassak (amb dos números diferents: doble pal i ascensió en escales), del Kazakhstan; Navas Team (roda de la mort), de l’Equador; Moment of Love (cintes aèries), del Vietnam; The Skating Donnert’s (patins acrobàtics), d’Hongria; Camila Palma (trapezi volant), de Xile, i Krasimir Vasov (equilibris en bastons), de Bulgària, més la Paris Circus Orchestra. Entre tots oferiran cada nit un espectacle d’una hora i mitja de durada, sense entreacte, i literalment sota les estrelles, perquè en aquest muntatge especial hi ha tots els ingredients dels grans circs internacionals, excepte la lona, per gaudir millor de dotze nits d’estiu en entorns monumentals.

LA XIFRA

15.600
localitats és l’aforament total de les 12 funcions previstes. El 2021 van ser 10 funcions i 9.300 localitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona