Art

Realitat augmentada mixta a La Pedrera

La Pedrera, amb Laie (Culture Experience), estrenarà el 7 de juliol una nova visita al fins ara inèdit entresol de l’edifici de Gaudí basada en la realitat augmentada mixta. La Pedrera magical vision és un tour per aquesta planta de la casa modernista que combina els elements reals amb els hologrames i és la primera d’aquestes característiques a l’Estat. Els visitants duen unes ulleres (HoloLens 2) menys invasives que les habituals en aquest tipus d’experiències i els hologrames no volen emmascarar el gaudi de l’arquitectura, segons asseguren els seus responsables. La visita té un cost de 18 euros i es fa en grups reduïts. En acabar el recorregut per l’entresol, la visita a La Pedrera prossegueix ja sense les ulleres de realitat augmentada. El projecte és “consistent” i alhora “complementari” amb l’experiència de visita normal a La Pedrera, segons la directora general de la fundació, Marta Lacambra, i al seu entendre és “la peça que faltava” per tancar “el puzle” de l’oferta de l’edifici modernista.

La proposta ha comportat recerca històrica per aportar imatges visibles per primera vegada “per a l’usuari comú”, i amb el propòsit sempre divulgatiu d’explicar un moment concret de la història del modernisme i de la història de l’edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia