Llibres

De vacances amb 12 narradors

Aquest és el quart any i el quart recull col·lectiu d’autors que presenta l’editorial Univers de cara a l’estiu. Després de Barcelona suites –que va ser el primer títol de l’editorial–, Nits d’estiu i Vora el mar, arriba Grand Hotel.

Un recull de contes “per posar a la maleta” de les vacances amb la temàtica comuna, tot i que de fons, dels hotels i l’univers, mai més ben dit, en què orbiten. El to no ha de ser “necessàriament lluminós”, tot i que així ho va encarregar l’editora Esther Pujol. Cada autor ha triat la seva visió del funcionament, les sensacions i el molt que pot passar en un ambient estiuenc en un hotel.

L’equip de 12 autors triats per a aquesta ocasió, en què alguns repeteixen d’altres anys i també n’hi ha que debuten en aquesta proposta, són: Xavier Bosch, Magí Camps, Maria Canelles, Roc Casagran, Alba Dalmau, Gerard Guix, Xavier Mas Craviotto, Jordi Nopca, Berta Noy, Llucia Ramis, Natàlia Romaní i Sílvia Soler.

Ahir es van reunir, tots menys Llucia Ramis i Natàlia Romaní, per a una foto de família. En un hotel, naturalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia