Cinema

L’actriu Anne Heche mor a conseqüència d'un accident de trànsit

L’actriu nord-americana Anne Heche, de 53 anys, ha mort després d’estar una setmana en coma com a conseqüència d’un greu accident de trànsit. Ho han confirmat els seus familiars, que ja havien manifestat que l’actriu no es recuperaria un cop va arribar a la mort cerebral i van decidir que deixés de rebre la respiració assistida per veure si, com volia l’actriu, es podia aprofitar algun dels seus òrgans per a un trasplantament.

El 5 d’agost, mentre conduïa el seu cotxe Mini Cooper presumptament sota els efectes de cocaïna i fentanil (una substància més forta que l’heroïna), va topar amb un altre cotxe i posteriorment, anant a gran velocitat, es va estavellar contra una casa de dues plantes. El seu cotxe es va incendiar i van trigar una hora en treure-la, ja en estat molt greu.

Anne Heche va ser actriu, realitzadora, escenògrafa i productora. Va participar a pel·lícules com ara Donnie Brasco (amb Johnny Depp), Volcano (amb Tommy Lee Jones) i La cortina de humo (amb Robert De Niro i Dustin Hoffman), totes tres del 1997. Potser el seu èxit més clar va ser Seis días y siete noches (1998), amb Harrison Ford.

En la vida personal, va ser parella de l’actor Steve Martin, del músic Lindsey Buckingham (de Fleetwood Mac) i el 1997 de l’estrella de la televisió Ellen DeGeneres. Posteriorment mantindria relacions amb Coleman Laffon, amb qui va tenir el seu primer fill, Homer. Amb James Tupper va tenir el seu segon fill, Atlas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia