Música

Un festival de cultura i drets humans

La Sala Paral·lel 62 de Barcelona acollirà entre avui i demà la primera edició de l’Irídia Fest, un festival de drets humans i cultura beneficis del qual aniran destinats a finançar la feina que fa Irídia, una associació nascuda l’any 2015 a Barcelona que treballa per la defensa dels drets civils i polítics. El festival presentarà una na combinació de músiques que integren jazz, rap, kuduro i reggaeton i, entre les seves activitats més destacades, hi ha el projecte jazzístic que l’afroamericà Keith Lamar ha compartit amb el pianista català Albert Marquès des de la seva cel·la al corredor de la mort, a Ohio.

L’Irídia Fest, segons els seus organitzadors, aposta “pel desenvolupament i el foment de la cultura, entesa com a part essencial de la defensa dels drets humans a nivell històric i per reivindicar el paper de l’art com a vertebrador d’idees transformadores”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia