Música

54 concerts i 22 grups en 40 municipis, al Festival de Música Antiga dels Pirineus

La 12èna edició se celebrarà del 7 de juliol al 20 d’agost en escenaris de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord

Les actuacions es complementen amb altres activitats culturals

Un total de 54 concerts de 22 grups i solistes distribuïts en 40 municipis diferents de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. La 12a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) continua creixent territorialment i aquest any incorporarà noves actuacions a Farrera (Pallars Sobirà), Montferrer i Castellbò (Alt Urgell) i Sant Julià de Lòria (Andorra). El festival, que s’inaugurarà el divendres 7 de juliol i s’allargarà fins al 20 d’agost, ja ha penjat la programació a la pàgina web. Un cop més, l’organització aposta pels Concerts amb Gust, que són els que es fan al migdia i es combinen amb degustació de productes de km O i que van tenir una molt bona rebuda en l’edició anterior.

En aquesta mateixa línia, també es complementa l’oferta amb altres activitats que es duran a terme de forma prèvia al concert per promocionar el patrimoni local, gastronòmic, cultural i natural del Pirineu. Aquestes consistiran, entre d’altres, en visitar diverses esglésies i conèixer la història dels municipis, passejades naturalistes o amb barca i les ja citades degustacions, que tenen com a objectiu donar suport als productors i elaboradors locals dels municipis pirinencs i apostar pel desenvolupament integral del territori.

Així, per exemple, l’actuació de la Marta Matheu, a l’església de Sant Feliu de Pallerols, es combinarà amb la visita guiada a El molí de la Conquesta, el concert Qvinta Essençia a l’església de Sant Julià, a Llessui, amb una degustació de productes locals o el concert de l’Ensemble Lisboa 1740 a l’església de Sant Esteve de Bagà amb un recorregut pel passat medieval de la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia