Música

La promotora Clipper’s es fa càrrec del White Summer

L’empresa anuncia que ha comprat el festival d’estiu de la Costa Brava i que expandirà el model més enllà d’aquest territori

La promotora musical Clipper’s ha anunciat l’adquisició del certamen d’estiu de la Costa Brava White Summer Festival i la seva incorporació en el catàleg i marques de l’empresa musical. En un comunicat -informa l’ACN- han explicat que l’adquisició forma part d’una estratègia de “creixement” de la divisió de festivals i esdeveniments de Clipper’s, gestora dels festivals de Cap Roig, Cambrils i Summerfest Cerdanya.

La promotora té intenció de reforçar l’oferta musical en les properes edicions del festival i expandir tant la marca White Summer, que rep uns 100.000 assistents cada any- com el model de festival i la personalitat més enllà de la Costa Brava.

El White Summer ha celebrat deu edicions i, segons Clipper’s, s’ha consolidat com un dels destacats festivals-market del país que ofereix “la millor versió de la cultura, el disseny, la gastronomia i el talent musical emergent”.

Al llarg d’un mes el certamen ofereix activitats per a totes les edats i una selecció d’emprenedors, gastronomia, concerts i espectacles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia