Música

MÚSICA

Darrer cap de setmana del Black Music Festival

L’homenatge a The Temptations (dissabte, a l’Auditori) i l’organista australià Lachy Doley (dissabte, a la Mirona), del més destacat

I diumenge, el ’Black Music Pícnic’ (Parc del Migdia) i el britànic Jack Broadbent (La Mirona)

El concert de The Temptations Review feat. Glenn Leonard és el més esperat d’aquesta edició del Black Music Festival i tindrà lloc dissabte a les 8 del vespre a l’Auditori de Girona amb gairebé totes les entrades venudes. En aquest darrer cap de setmana del festival els concerts de Lachy Doley, Lisa & The Lips, Jack Broadbent i Clara Gispert. A més a més, acull la jornada de cultura urbana Hip hop al parc, que aquest any comptarà amb Sr. Oca, Las Ninyas Del Corro i Metro, i la jornada familiar “Black Music Pícnic” amb Rock Per Xics, Monique Makon & Original Jazz Orquestra amb l’espectacle Back to Amy i la Black Music Big Band.

Demà divendres 24 de març, es podrà gaudir al Black Music Festival dels concerts del súper-grup de soul funk Lisa & The Lips, format per músics americans i espanyols liderats per Lisa Kekaula, i de la cantant catalana Clara Gispert, que presentarà el seu primer projecte personal on barreja música clàssica europea i la tradició del jazz. El doble concert tindrà lloc al CC Sant Narcís de Girona a partir de les 9 del vespre.

Dissabte 25 de març a la tarda es podrà gaudir amb entrada lliure de la jornada de cultura urbana “Hip hop al parc” que tindrà lloc al Parc Central de Girona i que comptarà amb els concerts de Sr. Oca, Las Ninyas Del Corro i Metro.

A la nit, el plat fort d’aquesta edició del festival: The Temptations Review feat. Glenn Leonard. Es tracta de l’homenatge més destacat a escala mundial a The Temptations gràcies a una súper banda de cinc vocalistes liderats pel tenor original de The Temptations. A l’Auditori de Girona, amb gairebé totes les entrades venudes, hi oferiran un concert únic a tot l’estat. I la mateixa nit, La Mirona acollirà el concert de l’australià Lachy Doley, l’organista de blues soul rock més famós del món actual i considerat el Jimi Hendrix del Hammond.

Diumenge 26 de març el Black Music Festival posarà el punt i final a la 21 edició amb el ja clàssic “Black Music Pícnic” que tindrà lloc al Parc del Migdia. Aquest esdeveniment familiar amb entrada lliure comptarà amb actuacions per a públic familiar amb Rock per Xics, la Black Music Big Band i la cantant barcelonina Monique Makon acompanyada de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (OJO), que presentarà l’espectacle Back to Amy, el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band de l’estat. I a la nit, tindrà lloc a La Mirona el concert del britànic Jack Broadbent, que està revolucionant la música americana amb la seva particular manera de tocar la guitarra amb una petaca buida com a slide i que ha batejat el com “hip flask blues”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE