Arts escèniques

L’A prop de Girona tindrà 23 propostes d’artistes emergents

La quarta edició d’aquest cicle de música i arts escèniques i visuals tindrà lloc en 12 equipaments municipals entre el 12 d’abril i el 5 de juliol

L’Ajuntament de Girona ha programat 23 propostes d’artistes emergents, escollides d’entre les 240 que s’havien presentat, en la quarta edició del cicle A prop que es farà del 12 d’abril al 5 de juliol. L’esdeveniment recupera el calendari habitual de primavera i estiu i es preveu que a la tardor es convoqui la nova convocatòria per exposar les propostes en l’edició del 2024, infroma l’ACN. La programació, presentada avui, inclou diverses disciplines artístiques com ara música, arts escèniques o arts visuals i el públic podrà veure-ho gratuïtament.

La quarta edició del cicle A prop es farà en dotze equipaments municipals de set barris de la ciutat: els centres cívics de l’Onyar, Ter, Sant Narcís, Pont Major, Pla de Palau, Can Gibert del Pla i Santa Eugènia, les biblioteques d’Antònia Adroher i Salvador Allende i l’Estació Espai Jove. En conjunt, enguany es programaran catorze actuacions musicals, vuit d’arts escèniques i una d’arts visuals.

Dins de l’àmbit de les arts escèniques, el cicle ha programat representacions de dansa, teatre, circ i poesia. A més s’ha prioritzat que els espectacles siguin majoritàriament destinats a un públic familiar.

El cicle A prop es va estrenar el 2020, en plena pandèmia, com a prova pilot dins del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) d’indústries culturals i creatives de Girona. Es tracta d’un projecte cofinançat al 50% amb els fons europeus Feder. Està organitzat per l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia