cultura

Sant Jordi televisiu

El Punt Avui Televisió estrenarà la seva programació regular coincidint amb la diada de Sant Jordi, aniversari del naixement de la capçalera ‘Avui', l'any 1976

El Punt Avui TV engegarà gradualment la programació, des d'ara fins a Sant Jordi

Serà el mateix dia del naixement del diari Avui, un 23 d'abril, dia de Sant Jordi. El Punt Avui Televisió iniciarà les emissions regulars el dia 23 d'abril des dels seus estudis a Sant Just Desvern, amb una programació que no es desvelarà sencera fins uns dies abans. Tot i que El Punt Avui Televisió s'estrenarà oficialment aquest dia, durant les setmanes anteriors els teleespectadors ja hi podran seguir alguns programes especials que s'han enregistrat en les darreres setmanes, coincidint amb actes que ha organitzat el diari i que donaran algunes pistes sobre els continguts informatius de la nova cadena: s'emetran, per exemple, les conferències que s'han fet al llarg dels darrers mesos sota el títol Moment Zero al Centre Cultural El Born, i els debats que, conjuntament amb Alcaldes.eu, s'han organitzat recentment, com ara el de dimarts, amb els alcaldes de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.

A principi d'aquest mes, i després de l'acord d'arrendament de llicències amb Canal Català, la televisió va suspendre la programació habitual i només s'hi mantenen en antena actualment dos espais que continuaran en la nova graella: el programa esportiu La ronda, que ara és en antena quatre dies a la setmana en la franja nocturna (22 h), i l'espai de Julià Peiró Viure cada dia, que s'emet el cap de setmana.

La nova programació, que anirà precedida d'un acte inaugural de la cadena la vigília de Sant Jordi, serà de contingut preeminentment informatiu, basada en els continguts que es generen i ja es comparteixen entre els diferents productes del grup d'El Punt Avui: El 9, el diari esportiu de Catalunya; els setmanaris Presència, L'Econòmic i Cultura, i els mensuals Catalonia Today i Barçakids. El Punt Avui Televisió tindrà també el suport d'empreses i grups editorials vinculats amb el diari, en alguns casos des de fa molts anys: és el cas, per exemple, de Vilaweb, d'El 9 Nou i de TV Girona, i, més recentment, del grup Sàpiens Publicacions.

Entrevistes, comentaris, tertúlies, debats i espais de producció pròpia basats en els continguts i la línia editorial del grup de comunicació formaran el gruix central de la graella de programació, que en els primers mesos es concentrarà principalment en la franja de vespre i nit i que s'anirà ampliant progressivament a partir del dia de Sant Jordi. Des del primer dia, la cadena oferirà també un informatiu de deu minuts cada hora, un dels quals serà en anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda