cultura

Música per a tots els gustos als festivals de la Selva

Els concerts de Marimurtra, a Blanes, i Santa Cristina, a Lloret, van començar ahir la seva programació amb Blaumut i Joan Dausà

Tossa organitza els Concerts a la Llum del Far

El concert de Blaumut, amb El turista, va servir per inaugurar ahir una nova edició de Les Nits de Marimurtra, a Blanes. La programació musical d'aquest festival continua avui al templet de Linné del jardí botànic amb Susanna del Saz, que, juntament amb el pianista Nito Figueres, interpretarà el repertori País petit.

Enguany Les Nits de Marimurtra han fet un salt important en la seva programació, en què figuren artistes de referència del panorama musical català com Cris Juanico (dia 29), Bruno Oro (dia 23) i The Free Fall Band (dia 15) i Joan Dausà (30), entre altres. Dausà, precisament, va actuar ahir a Lloret en el cicle de música que organitza l'Obreria de Santa Cristina. Tots els concerts del cicle començaran a les 22.30 h. El preu de l'entrada per a cada concert és de 15 euros.

El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, i els beneficis que es generen es destinen íntegrament a les finalitats socials de la fundació.

A Lloret de Mar, i en el marc de l'onzena edició del Clon Festival, van actuar ahir Willy & The Poorboys, un tribut als Creedence Clearwater Revival, i el 15 d'agost es tancarà el festival amb el grup Moonwalkers, de tribut a Michael Jackson. El Clon Festival va començar el 18 de juliol amb Manel Fuentes & The Spring's Team.

Finalment, a Tossa de Mar continua el cicle de Concerts a la Llum del Far, on ahir va actuar el grup de jazz Counting off. En la programació prevista, que continua dimecres vinent, actuaran grups com ara Agustí Borrell Quartet Jazz, Arena Trio amb Francesc Guilera i Embrujo.

LA XIFRA

4
festivals
musicals de temàtica diversa s'organitzen aquests dies a Lloret de Mar, Blanes i Tossa.

Segon festival Pamboli a Sant Pere del Bosc

El paratge de Sant Pere del Bosc, a Lloret de Mar, serà l'escenari el 22 d'agost de la segona edició del festival Pamboli, que obre les portes a les sis de la tarda. En aquesta edició, en el festival es podrà escoltar la música de Rayko (Rare Wiri), Marga Mbande Quartet (Cypha Sessions), Guille de Juan (Playtime), Christian Borau (Fusionistas), Daddy Panda i Salmonetes Ahumados Hi Fi. El festival Pamboli va néixer l'any 2013 per mitjà de Remediamed Distillers, Wok Music i Sant Pere del Bosc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona