cultura

Teatre compromès en una galeria d'art

El Parking d'Hivern proposa un diàleg insòlit entre els quadres de Claire James Dupain (God is a woman in love) i l'adaptació que Carles Mallol ha fet d'Els bandits de Schiller. Des d'avui i fins al 6 de febrer representen Les males persones, a la sala d'exposicions del Centre Cívic Sandaru de Barcelona. L'obra, de 4 hores de durada, s'intensifica en una hora i mitja en què set personatges debaten la part més fosca dels humans. L'ambició, l'enveja i l'inconformisme topen en el si d'una família.Tragèdia compromesa.

És la quarta edició del Parking d'Hivern, una iniciativa de la companyia Parking Shakespeare, que cada juliol programa una adaptació de comèdia de Shakespeare al parc del Clot. L'entrada és gratuïta i només es demana a l'espectador el que pugui aportar, després de la funció. Al Sandaru, on l'espai és limitat a 80 localitats, es recomana que es reservin, via correu electrònic( [email protected] ), les butaques per garantir que hi haurà espai.

Carles Mallol ha esporgat Els bandits i l'ha recosit procurant mantenir el tipus de llenguatge però eliminant les referències insistents a l'Església. L'obra respecta l'aire de manipulació i mentides per aconseguir el màxim benefici, en detriment d'una tercera persona que en serà víctima. Mallol es decanta per un final que redimeix, aparentment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona