Economia

Federatur nega que hi hagi turismofòbia ni apartaments il·legals

La Federació Catana d’Apartaments Turístics contradiu Escudero

El president de la Federació Catalana d’Apartaments Turístics (Federatur), Lluís Torrent, va rebutjar ahir que a les comarques gironines hi hagi turismofòbia i, encara més, que si n’hi hagués, provingués d’establiments il·legals. El president de l’associació, Lluís Torrent, va contradir així les declaracions fetes dilluns pel president de la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines, Antoni Escudero, durant la celebració a Masarac del Dia Mundial del Turisme, quan va denunciar que l’intrusisme en el sector, provocat especialment pels establiments il·legals, provocava turismofòbia. “On és a la província de Girona que hi hagi hagut turismofòbia? ”, preguntava Torrent, convençut que la resposta és “enlloc” i va recordar que “només hi va haver una mica de rebombori” al Barri Vell de Girona i que en cap cas feia referència a apartaments il·legals.

“No dic que no hi hagi cap apartament il·legal, algun n’hi ha, però a la demarcació de Girona és on n’hi ha més de legalitzats”, hi afegia Torrent, que va insistir a dir que la situació gironina no té res a veure amb Barcelona ciutat i que a les comarques gironines, en data de fa una setmana, hi ha uns 27.658 apartaments legalitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia