Economia

Els càmpings gironins reben més premis europeus

Sis establiments han estat guardonats a Alemanya i la setmana passada ja se’n van premiar vuit a Utrecht

Els càmpings gironins han obtingut en una setmana fins a tretze reconeixements europeus a la seva qualitat. Als set guardons Top Camping concedits la setmana passada pels turistes holandesos en el marc de la fira Vakantiebeurs, s’hi han de sumar els sis Superplatz concedits al CMT de Stuttgart que se celebra aquests dies a Alemanya a càrrec de l’associació d’automobilistes ADAC –la que té més socis d’Alemanya.

Els càmpings gironins premiats a Stuttgart són Les Medes de l’Estartit; La Ballena Alegre, l’Àmfora, Aquarius i Las Dunas, de Sant Pere Pescador, i El Delfín Verde, de Torroella de Montgrí.

Segons explica l’Associació de Càmpings de Girona, els premis signifiquen que més de 30.000 places de càmping de les comarques gironines –una quarta part de la totalitat de places dels establiments que aplega l’associació– han rebut aquest 2018 la màxima distinció que concedeixen les guies europees del sector i que atorguen una categoria de cinc estrelles. Els Superplatz són un dels premis més importants d’Europa i es concedeixen als càmpings que disposen de les millors instal·lacions, oferta complementària i serveis.

Segons el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, els guardons “són un reconeixement als esforços que duen a terme els equips dels establiments gironins i són essencials per atraure més turistes alemanys”.

Els càmpings gironins han invertit els darrers quatre anys 70,5 milions d’euros per consolidar-se com a grans parcs de vacances i com a oferta turística capdavantera.

LA XIFRA

70,5
milions
d’euros han invertit els càmpings gironins els darrers quatre anys en les seves instal·lacions.

El turisme gironí es promociona

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Blanes, Lloret de Mar i Roses han presentat les seves ofertes turístiques aquests dies a la Fira Internacional de Turisme que finalitza diumenge a Madrid. En aquest marc, també hi ha hagut la primera reunió de treball de la nova Confederació de Càmpings de la Mediterrània, que agrupa les associacions de càmpings de Girona, Castelló, Alacant, València, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia