Economia

Economia

La nova terminal d’ICL Iberia al port comporta 77,3 milions d’inversió

La nova terminal que ICL Iberia construeix al port de Barcelona té una inversió de 77,3 milions d’euros i un cop acabada permetrà a l’empresa de fer front als augments de càrrega previstos els anys vinents. La inversió forma part de l’ambiciós projecte industrial per al desenvolupament de tota la conca minera del Bages.

La nova terminal de càrrega d’ICL substituirà l’actual, situada al moll del contradic, i és previst que tingui una capacitat per a quatre milions de tones de producte, que ocupi una superfície de vuit hectàrees i que disposi de 14 metres de calat, que permetran la càrrega de vaixells de fins a 70.000 tones.

El projecte inclou la construcció d’un edifici d’oficines, dos magatzems –amb gairebé 22.000 m² de superfície i capacitat per a 220.000 tones–, 2,7 quilòmetres de cintes transportadores i una terminal ferroviària interior, amb quatre vies de 450 metres en amplada mètrica, que permetrà de descarregar dos trens de forma simultània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia