Economia

El Patronat de Turisme i Tegust creen una gamma d’infusions

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’empresa Tegust van presentar ahir una gamma d’infusions ecològiques que s’incorporen a l’oferta de turisme de salut i benestar al territori gironí. Segons va explicar el director de màrqueting del Patronat, Jaume Marín, el turisme de salut i benestar és estratègic a la destinació i permet, entre altres coses, un canvi de mercat i la desestacionalització del turisme. Així, la presentació de les dues noves gammes d’infusions de Tegust inspirades en la Costa Brava i el Pirineu van servir perquè el patronat expliqués que actualment hi ha 34 empreses gironines que aposten per aquest tipus de turisme, entre les quals s’inclou, per exemple, banys de bosc, classes de ioga i mindfullness, tallers de cuina saludable i escapades de turisme termal.

La nova gamma d’infusions d’aquesta empresa amb seu a la Bisbal són Costa Brava Essence i Pyreees Essence, que pretenen homenatjar el territori gironí i que s’han elaborat amb plantes i aromes resultat d’“una feina de molts de mesos”, segons el fundador de Tegust Nature, Pep Mascarós, durant la presentació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia