Economia

Girona ja disposa del nou model d’oficina del BBVA

És la setena que obre a Catalunya i es caracteritza per espais més oberts i dotats de tecnologies avançades

El BBVA ha obert a la plaça del Marquès de Camps de Girona la seva primera oficina a la demarcació amb el nou model, que es caracteritza per espais més oberts, la incorporació de tecnologies avançades i la potenciació del tracte personal. És la setena oficina d’aquest tipus que obre a Catalunya i la primera a les comarques gironines, on el BBVA té un total de 54 oficines i 125.000 clients.

El que el BBVA anomena centre de banca de clients es caracteritz a per ser un espai més lluminós i transparent, de gairebé 2.000 m², dels quals un miler són accessibles al client. La nova oficina està en marxa des de passat Setmana Santa, quan es van acabar les reformes, i disposa de caixers automàtics, sis sales de reunions per realitzar trobades entre clients i gestors personals, una sala informal per reunions de menys privacitat i un gestor de benvinguda, de manera que quan el client entra a l’oficina ja se’l dirigeix cap a la zona que cal. En una de les plantes superiors hi ha una zona independent no accessible al client en el qual hi ha els gestors d’atenció remota –un servei que va en augment–, els de banca privada, banca personal i pimes.

Gestors personals

Segons explica el director territorial del BBVA a Catalunya, Xavier Llinares, una de les prioritats del nou model és l’aproximació al client, ja sigui facilitant les consultes i oferint un millor servei dins un context de canvi cultural en l’entitat i en el qual les tecnologies hi són molt presents. Així, per exemple, la figura del gestor personal agafa cada cop més protagonisme, explica el director de zona, Quim Soler. Un gestor a la mateixa oficina de Girona que pot atendre tant personalment com a distància, per telèfon o xat, per exemple, i amb el qual es pot concertar hora prèvia si convé. “Els clients estan molt agraïts per l’optimització del temps”, afirma Gina Bachs, la directora del centre de banca de clients del BBVA a Girona. que explica que d’ençà del començament de l’any estan creixent pel que fa al nombre de clients. De fet, arreu de l’Estat, el 25% dels clients ja es donen d’alta a través dels canals digitals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA