Economia

Tradeinn bat rècords de vendes durant la setmana del Black Friday

El grup de venda en línia de material esportiu registra vendes per valor de 12 milions d’euros en només una setmana, un 60% més que l’any anterior

El grup de venda en línia de material esportiu Tradeinn, amb seu a Celrà, ha incrementat un 60% la facturació durant la setmana del Black Friday en comparació amb el mateix període de l’any passat. Així, durant la setmana passada va batre tots els seus registres, amb vendes per valor de 12 milions d’euros, quan fa uns anys les vendes eren de 7,5 milions. De fet, l’any passat, les vendes per aquests dies ja havien superat un 40% les del 2017.

Segons explica el fundador i CEO de Tradeinn, David Martín, només el mateix divendres es van tancar vendes per valor de 2,5 milions d’euros, i es van superar les 27.000 comandes en només 24 hores. Durant tota la setmana, però, en què també es van fer descomptes, les compres gestionades van arribar a la xifra de 150.000, quasi el doble que l’any passat. Aquestes vendes –explica la companyia–, més les que s’espera que es faran durant tota la campanya de Nadal, permetran al grup superar les previsions marcades a principis d’any de 140 milions d’euros de facturació. Fa just dos mesos, Martín actualitzava la xifra fins als 175 milions, però ara, després de les darreres vendes, la facturació prevista s’ha incrementat fins als 180 milions.

Tradeinn.com és el primer grup de venda en línia especialitzat en material esportiu. Actualment, té 14 botigues en línia traduïdes en 18 idiomes i des de les quals ven els seus productes a tot el món. Té la seu a Celrà, amb una botiga física amb una àrea comercial de 100 m² i un magatzem de 15.000 m², des d’on gestiona més de set mil comandes diàries. Les botigues en línia que té són Diveinn.com, especialitzada en material de submarinisme; Trekkinn.com, d’articles de muntanya i senderisme; Bikeinn.com, de material de ciclisme; Smashinn.com, de tennis i pàdel; Snowinn.com, especialitzada en material d’esquí; Swiminn.com, d’articles de natació; Motardinn.com, d’equipament per a motoristes, o Waveinn.com, per a nàutica, entre altres.

LA XIFRA

180
milions
espera facturar Tradeinn aquest 2019, quaranta milions més dels previstos a principis d’any.

LA DATA

1998
Any
que es va fundar la botiga en línia de submarinisme Scubastore, que és l’origen de Tradeinn.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia