Economia

Honor i Kaspersky mantenen les presentacions a Barcelona

Les dues firmes donaran a conèixer les seves novetats en actes a la capital catalana malgrat la cancel·lació del Mobile World Congres per la por al coronavirus

La multinacional Huawei també manté la seva conferència de premsa a la ciutat

La por al coronavirus ha provocat la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) que s’havia de celebrar la setmana que ve a Barcelona, tot i que algunes companyies del sector, com Honor i Kaspersky, mantenen les presentacions previstes a la ciutat Barcelona, sigui en format presencial o via streaming.

Honor, la submarca que pertany a la firma xinesa de telecomunicacions i fabricació de telèfons Huawei, ha confirmat que el pròxim 24 de febrer durà a terme a Barcelona la presentació de les seves novetats per a tothom, tal com tenia programat feia dies.

Les novetats es donaran a conèixer de manera presencial des d’un hotel de la ciutat i, via streaming, a través del web de la companyia i dels canals Facebook, Twitter i YouTube.

La multinacional Huawei també manté, de moment, la conferència de premsa de llançament mundial de les seves novetats el proper 23 de febrer, segons l’anunci que la marca difon a les xarxes socials.

Per la seva banda, Kaspersky, empresa dedicada a la seguretat informàtica amb presència a uns 200 països i amb seu a Moscou (Rússia), donarà a conèixer el 24 a Barcelona una recent investigació sobre les amenaces i el futur de la privacitat digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia