Economia

L’Ibex 35 tanca la sessió de dimarts amb un creixement del 2,3% i voreja els 7.000 punts

L’índex borsari encadena tres jornades consecutives en verd per segona vegada des que es va decretar l’estat d’alarma

Els principals parquets europeus també han tancat la sessió amb guanys

L’Ibex 35 ha tancat la jornada d’aquest dimarts amb un repunt del 2,16% i voreja els 7.000 punts, una barrera que no supera des del passat 26 de març.

A més, el selectiu de les borses espanyoles ha aconseguit encadenar tres jornades consecutives en verd, un fet que s’havia produït una sola vegada des que el govern espanyol va decretar l’estat d’alarma.

Aquest dimarts, gairebé totes les empreses de l’Ibex-35 han incrementat el seu valor borsari, cinc de les quals amb variacions de doble dígit. Es tracta de Merlin Properties (+14,36%), Indra (+12,21%), Meliá Hotels (+12,12%), Amadeus It Group (+10,58%) i Arcelormittal (+10,21%). Per altra banda, les caigudes més pronunciades han estat les de Cellnex (-3,69%), Colonial (-2,76%) i Grifols (-2,51%).

La resta de les principals borses europees també han tancat la sessió d’aquest dimarts amb creixements positius. Al DAX de Frankfurt, el valor de cotització de les empreses s’ha incrementat un 2,79% i la variació a l’FTSE 100 de Londres ha estat del 2,19%. A la borsa de París, el creixement ha estat del 2,12%, i a Amsterdam, del 2,05%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia