Economia

economia

Premi d’innovació agroalimentària per a Pau Frigola

Pau Frigola Coll, d’Agroalimentària Mas Saulot, SL, de Gualta, ha guanyat un dels premis a la innovació tecnològica agroalimentària (PITA) 2017 del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de Catalunya, dotat amb 6.000 euros. Frigola ha resultat guardonat en la modalitat d’empresa agrària, per la implantació d’innovacions dins del procés productiu. En concret, se li ha reconegut el model de negoci basat a donar valor afegit a les pomes de segones categories mitjançant la transformació en productes elaborats d’aquestes fruites. A més, entre les candidatures finalistes, han resultat nominades Mas La Coromina 2010 SL, de la Vall d’en Bas, a més de Boadas 1880 SA i Albert Vilardell Bartino, aquestes últimes de Girona. En aquest cas el premi estava dotat amb 2.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA

La Paradoxa d’Easterlin

professor d'economia i empresa, Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisi i desenvolupament de negoci