Economia

Fan reformes en hotels de luxe de la Costa Brava

Aprofiten el tancament hivernal per fer millores en els seus establiments

Diversos hotels que formen part de la marca Costa Brava Hotels de Luxe (CBHL) aprofitaran el tancament hivernal per realitzar reformes i millorar els seus serveis. Així, La Costa Beach & Golf Resort de Pals té previst la renovació de les habitacions, del gimnàs i d’una sala habilitada per a la celebracions de reunions.

També el Terraza Hotel & Spa de Roses seguirà renovant les seves habitacions, però la gran novetat seran les obres que s’efectuaran a la plana -1 de l’hotel. Tota la planta es farà nova, cosa que vol dir que les remodelacions es concentraran en els espais on habitualment es duen a terme les convencions.

També millorarà les seves instal·lacions l’Hotel Rigat Park & Spa de Lloret de Mar, on, aprofitant el tancament de l’hotel fins a Setmana Santa, es portaran a terme obres de millora a les habitacions i al restaurant gastronòmic Barca d’Or. La idea en aquest espai és dissenyar entorns únics amb caràcter propi i amb un ús de materials nobles per crear una atmosfera viva i plena de llum, segons explica CBHL en un comunicat.

Ja de cara al 2019, l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf també té previst reformes destacables. La intenció és fer una reforma completa de la piscina i dels jardins que l’envolten. A més, també està prevista la remodelació del gimnàs de l’hotel.

A la resta d’hotels de la marca CBHL també hi ha previstes altres actuacions de manteniment.

La marca Costa Brava Hotels de Luxe va ser creada l’any 2012 i agrupa disset hotels de la zona de la Costa Brava que tenen entre cinc i quatre estrelles. Com a associació, entre els objectius principals de la marca hi ha agrupar una oferta hotelera de més qualitat, generar sinergies amb altres sectors com ara la cultura, el comerç, el golf i la gastronomia, i reforçar la imatge de marca del destí Costa Brava.

També formen part de la marca CBHL els hotels Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar, l’hotel Vistabella de Roses, Mas de Torrent, NM Suites, Rigat Park & Beach Hotel, S’Agaró Hotel Spa, Sallés Hotel Spa Mas Tapioles, Sallés Hotel Spa Cala del Pi, Casa Ana Maria Hotel & Villas; l’hotel Aigua Blava, l’hotel Camiral, l’hotel restaurant Castell d’Empordà, hotel restaurant Sa Punta, i l’hotel Santa Marta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA