Economia

Inverteixen 9,5 milions en el Gran Hotel Flamingo, de Lloret

El grup Frigola també és propietari de l’hotel Delamar, que ha estat escollit com un dels 25 millors hotels de l’Estat espanyol

El Gran Hotel Flamingo serà reformat íntegrament

El grup Frigola invertirà 9,5 milions d’euros en la reforma íntegra del Gran Hotel Flamingo, de Lloret de Mar. Segons ha explicat la direcció de l’establiment hoteler, l’hotel tindrà un disseny molt cuidat d’estil colonial i s’hi respirarà un ambient bohemi inspirat en els anys vint. L’hotel Flamingo tindrà una categoria de quatre estrelles superior i estarà orientat a un públic adult, igual que l’hotel Delamar, situat just al costat i també propietat del grup Frigola.

Amb les reformes, l’hotel passarà de tenir 282 habitacions a tenir-ne 235, amb un total d’onze suites. També tindrà 2.000 metres quadrats de terrasses –1.500 dels quals estaran a la coberta de l’hotel–, tres piscines, tres bars, dos restaurants i un centre de reunions amb l’última tecnologia per a tot tipus d’esdeveniments i convencions.

El projecte de renovació va a càrrec dels arquitectes Valentí Orpí i Joaquim Planiol, i l’interiorisme, dels germans Ernest i Robert Bellavista.

L’anunci de la reforma del Gran Hotel Flamingo coincideix també amb el fet que l’hotel Delamar hagi estat escollit com un dels 25 millors hotels de l’Estat espanyol, després de rebre el premi Travellers’ Choice Hotel que concedeix TripAdvisor. Els guanyadors d’aquesta dissetena edició han estat escollits a través dels milions de comentaris i opinions que els usuaris de TripAdvisor de tot el món han realitzat el darrer any.

L’hotel Delamar, de categoria quatre estrelles superior, té 215 habitacions i va ser reformat completament el 2016. L’any passat també va ser reconegut per TripAdvisor com el segon millor hotel de l’Estat per la relació qualitat-preu. A més, se li va valorar el certificat Green Leader nivell or per les seves polítiques favorables al medi ambient. Recentment també va obtenir el distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat i el segell Amed d’alimentació mediterrània.

“Aquest reconeixement de TripAdvisor, i per tant dels clients que han estat al nostre hotel, ens satisfà enormement i confirma que anem en la direcció correcta”, afirma el conseller delegat del grup Frigola. Jordi Frigola. “El Delamar és una prova real que la reconversió de Lloret no només és possible, sinó que ja és un fet”, hi va afegir. També l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va afirmar que la reforma del Delamar va marcar un punt d’inflexió en l’aposta del sector privat per la reconversió turística de Lloret.

LA XIFRA

235
habitacions
tindrà el Gran Hotel Flamingo un cop reformat, amb un total d’11 ‘suites’.

LA DATA

2016
Any
en què l’hotel Delamar, amb 215 habitacions, es va reformar completament.

LA FRASE

El Delamar és una prova real que la reconversió de Lloret no només és possible, sinó que ja és un fet
Jordi Frigola
conseller delegat del grup frigola


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona