Economia

Mas de Torrent passarà a mans del grup barceloní Unico

La cadena hotelera de Pau Guardans acorda amb la família Figueras un lloguer de 8 anys amb opció a compra

El prestigiós hotel Mas de Torrent, de cinc estrelles i propietat de la família Figueras, passarà a ser controlat per la cadena barcelonina d’allotjaments de luxe Unico a partir del novembre. Aquest darrer grup, que encapçala l’empresari Pau Guardans – posseeix el Grand Hotel Central de Barcelona i altres establiments del segment a Madrid i Mallorca– ha tancat un contracte de lloguer durant els pròxims vuit anys i amb opció a compra. Aquesta possibilitat probablement s’acabarà consumant, d’acord amb els plans d’inversió d’Unico, de dos milions d’euros per millorar un dels allotjaments més exclusius de tota la demarcació. L’hotel va començar a funcionar el 1989, quan Joan Jani Figueras –que va morir l’any passat– va restaurar una masia del segle XVIII.

L’actual director, Xavier Rocas, va admetre ahir que l’operació es va signar dimarts i preveu que l’establiment continuï dins el grup Relais Chateaux, amb la subrogació de tot el personal. El tancament en temporada baixa permetrà de començar les reformes per reobrir per Setmana Santa del 2020. Rocas no va avançar, però, detalls sobre el seu rol futur, perquè fins ara ha defensat els interessos dels Figueras en l’operació i ara resta pendent del que decideixin els nous gestors.

L’hotel Elke obre avui a Sant Feliu

L’oferta hotelera del Baix Empordà ha recuperat dinamisme passat el més dur de la crisi. Aquest vespre, després de cinc anys de planificació i obres, s’estrenarà a Sant Feliu de Guíxols el nou hotel Elke, promogut per l’empresari rus Viktor Marshev al lloc dels antics hotels Rex I i Noies dels germans Anlló. L’establiment, de quatre estrelles superior, disposarà de 66 habitacions i, a més de revitalitzar la façana est de la rambla Portalet, vol dinamitzar el nucli antic, obert tot l’any i amb oferta pròpia de restauració, confiada al xef Pedro Aguilera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona