Economia

Holaluz amplia capital abans de cotitzar al MAB

La comercialitzadora catalana surt a borsa el dia 29 vinent, amb un preu de sortida fixat en 7,78 euros, i una capitalització de 160 milions d’euros

Holaluz començarà a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) el divendres 29 de novembre vinent, amb un preu de sortida fixat en 7,78 euros l’acció i una capitalització de 160 milions d’euros, després d’una ampliació de capital de 30 milions.

El percentatge de capital flotant a borsa serà del 25,5%. L’entrada a borsa es fa després de l’esmentada d’ampliació de capital, realitzada entre inversors institucionals i individuals, que s’ha combinat amb una oferta de venda d’accions per valor de 10,4 milions d’euros per part dels socis fundadors i Axon Capital Partners, que manté un 17,8% de l’accionariat, mentre que els fundadors mantindran el 48,7% i Geroa el 8,1%.

Aquesta serà l’operació d’incorporació al mercat més gran a la història del segment d’empreses en expansió del MAB, i s’ha generat demanda a tots els tipus d’inversors. L’oferta ha quedat subscrita més de dos cops al preu finalment fixat per la transacció, i han rebut adjudicació més de 120 inversors.

“Holaluz serà l’única comercialitzadora d’energia cotitzant al MAB i l’única comercialitzadora pura llistada al mercat borsari espanyol”, destaca Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d’Holaluz. Afegeix que “amb aquesta operació, Holaluz dóna un salt d’escala per assolir un doble objectiu fer que el món es mogui 100% gràcies a les energies renovables i fer servir l’empresa com a eina per contribuir, a través de la generació de valor, a un món millor.” A mitjà termini, el propòsit d’Holaluz és cotitzar al mercat oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona