Economia

Sagalés es fa forta a les Balears

La companyia de transport per autobús assoleix un nou contracte a Mallorca

La companyia vol arribar enguany als 100 milions d’euros de facturació

La companyia de transport per autobús Sagalés ha aconseguit, conjuntament amb la mallorquina Autocares Caldentey, l’adjudicació del lot 3 del servei de transport interurbà de l’illa de Mallorca per als pròxims 10 anys, prorrogable a cinc més. L’impacte del servei que s’ofereix suposa per a Sagalés, soci majoritari, i Caldentey uns ingressos de 152 milions d’euros durant els pròxims 10 anys.

Amb aquesta concessió, Sagalés consolida el seu lideratge en mobilitat a tot l’Estat, amb un increment previst de vendes per al 2020 del 10%, que situaran la facturació a la vora dels 100 milions d’euros.Aquesta darrera operació suposarà la contracció d’un mínim de 170 persones durant els pròxims mesos. El nou model de transport regular a l’illa de Mallorca renova completament el mapa de línies, a més a més de fomentar la intermodalitat entre els diferents modes de transport. “L’entrada al transport interurbà de Mallorca afiança la posició de Sagalés com a gestor de mobilitat a Espanya -assegura Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés-i reafirma el nostre compromís amb una mobilitat sostenible.”

El nou servei renovarà completament la flota de 81 vehicles, dels quals 75 seran de gas natural comprimit, 4 vehicles de propulsió elèctrica i 2 seran microbusos de dièsel euro VI.

Sagalés, amb seu a Mollet del Vallès, es troba immersa en un pla d’expansió geogràfica i diversificació de negoci dins del sector de la mobilitat. Del 2015 ençà, és present a Balears, concretament a Eivissa i Mallorca, tot operant diferents línies de transport regular i escolar, a més de la gestió de l’estació d’autobusos intermodal d’Eivissa (CETIS), des del 2009.

Sagalés ha incorporat el bikesharing a la seva oferta de mobilitat. Des de l’estiu passat ha posat en marxa Ibizi, un servei de bicicleta compartida a Eivissa, i des del 2018 opera conjutament amb Nextbike, d’Alemanya, el servei públic de bicicleta elèctrica de Bilbao. A més, des del 2018 Sagalés també opera en el segment del transport sanitari a través d’Ambulancias Lafuente.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona