La Borsa
Més valors
Economia

Mas Marroch, dels Roca, obre amb les reserves plenes

Té ple els pròxims quinze dies i estarà obert en principi fins a l’octubre

Vol ser una “proposta assequible” que faci un viatge pels clàssics del Celler

Els germans Roca van obrir ahir al vespre el nou restaurant a l’àgora del Mas Marroch a Vilablareix. De moment, el restaurant ja té ple durant els quinze dies vinents, el màxim que permet el sistema de reserves. El sommelier d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, va explicar que es tracta “d’una proposta assequible”, amb l’objectiu de fer un viatge pel restaurant des de l’any 1986 al 2010: “Volem poder tornar a recordar els plats històrics del Celler, des del 1986 fins el 2010 i poder emmarcar-los en un espai obert, que respiri natura i que la natura entri a dins del plat”. Roca va assenyalar que el confinament els ha portat a “reflexionar” i a “passar el dol” del tancament del restaurant estel·lar, el Celler de Can Roca. Durant aquest procés de dol han reinventat l’espai del Mas Marroch per adaptar-lo a “la nova realitat”, però fer-ho amb “uns preus adaptats”. Per això presenten uns plats que no tenen “la feina d’orfebreria” que els planteja el Celler, però sí que “mantenen la seva força i actualitat” tot i el pas del temps. A més dels clàssics del Celler, hi ha un espai de brasa en què el client podrà menjar carn i peix fet al moment. A l’àgora no hi ha un menú amb un preu tancat i per això el preu del cobert dependrà de cada plat. N’hi ha que valen 9 euros i també n’hi ha que superen els 40. La mitjana, però, se situa entre els 15 i 20 euros per plat. Roca va insistir que, de moment, l’àgora del Mas Marroch estarà oberta fins a l’octubre, però no descarta que es mantingui obert més temps. Ha començat amb una capacitat de 50 persones. però es preveu que vagi creixent a mesura que la Regió Sanitària de Girona vagi superant les fases de desconfinament. Els tres germans preveuen ampliar la capacitat fins als 120 comensals

LA FRASE

“Volem poder tornar a recordar els plats històrics del Celler, des del 1986 fins al 2010, en un espai obert
Josep Roca
‘SOMMELIER’ CELLER DE CAN ROCA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Prop de 1.500 persones es manifesten a Montcada per “sensibilitzar” la ciutadania contra el tancament de Nissan

Montcada i Reixac

El Consorci de la Zona Franca tanca el 2019 amb 14,1 milions d’euros de beneficis, un descens de més del 40%

barcelona

Noel Alimentària crea 200 llocs de treball nous a Olot

OLOT

La covid-19 farà escalar el deute mundial al seu màxim històric el 2020, segons l’FMI

Brussel·les

Catalunya, la segona en l’adquisició d’assegurances

barcelona

El pes econòmic de la llengua espanyola

Catedràtic d’organització econòmica internacional de la UB i membre de la reial acadèmia de ciències econòmiques i financeres d’espanya. creu de sant jordi

La recuperació econòmica es preveu a finals del 2022

barcelona

Porta oberta a més reclamacions per les clàusules sòl

Brussel·les

Espanya no se’n surt

Brussel·les