Economia

Picker tanca una ronda d’1,3 milions d’euros

La tecnològica es dedica al comerç electrònic de productes recomanats per a amics, familiars o influencers

La tecnològica Picker, que es dedica al comerç electrònic de productes recomanats, ha tancat una ronda de finançament d’1,3 milions d’euros, en una operació que ha estat liderada pel fons alemany Btov.

Tot i que durant el confinament es va viure un veritable boom del comerç electrònic, “aixecar fons durant aquells mesos va ser molt complicat, ja que, tot i que les mètriques pujaven moltíssim, per als fons d’inversió era un moment massa incert”, com assenyala Enric Gabarró, CEO de la companyia.

A Picker van poder constatar que durant els mesos de confinament per la Covid la gent va comprar molts productes recomanats per amics, familiars o influencers. Com diu Gabarró, “a Picker la gent confia en els productes que hi ha recomanats, perquè algú et diu que els ha provat, que li fan el pes o que ha estat una de millors compres que hagi fet mai.” Com afegeix, “a Internet hi ha un gran nombre de productes de baixa qualitat però, tanmateix, a Picker tots els productes que es troben han estat triats i recomanats per una persona de veritat, que a Picker explica les seves raons.”

A Picker, que actualment opera a Espanya, Alemanya, Àustria i Suïssa, els usuaris poden trobar picks (productes recomanats) de tota mena, des de decoració o maquillatge fins a maquinària de la construcció. Com comenta Enric Gabarró, durant el confinament, a l’Estat espanyol es van vendre molts Satisfyers i productes de decoració, mentre que a Alemanya es venien productes de construcció, botes, tornavisos o martells.

Gràcies a la nova injecció de fons, Picker posarà en marxa un pla de creixement del seu producte i la seva primera acció ha estat contractar un Senior PM, Roger Fernández, de Letgo. Roger s’encarregarà de liderar el desenvolupament de producte i l’estratègia global de creixement de l’App, disponible a Apple Sotre i Google Play, i la web.

L’start up, fundada per Daniel Ramos, Conan Moriarty i Enric Gabarró, té previst superar els dos milions d’euros en vendes a tots els seus mercats. A més, des de la companyia ja s’està preparant l’entrada a nous mercats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona