Economia

La revetlla de Sant Joan acaba amb 19 ferits per petards i en accidents de trànsit

La revetlla de Sant Joan va saldar-se la nit passada amb diversos ferits a causa dels petards i el foc al Camp de Tarragona. Més concretament, els serveis sanitaris han hagut d'atendre setze persones: vuit per cremades lleus, dos per cremades greus i sis per afectacions als ulls. La meitat eren nens de menys d'onze anys, dos més tenen entre onze i disset anys i els restants són majors d'edat, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. A les Terres de l'Ebre, les urgències no van haver d'atendre cap persona per cap d'aquestes causes, però pel que fa al conjunt de Catalunya es van fer 131 assistències hospitalàries, la majoria per cremades lleus i lesions oculars, però els serveis sanitaris també han diagnosticat disset traumatismes i amputacions.

Més encara van haver de treballar els bombers. A la demarcació de Tarragona van fer 117 sortides entre les vuit del vespre de la vigília de Sant Joan i les vuit del matí d'ahir.

Dos accidents greus

Ja de matí, a pocs minuts per a les vuit, hi va haver dos accidents greus a l'N-340 a l'Arboç (Baix Penedès) i a la TP-3311 de Santa Bàrbara (Montsià), amb un ferit greu a cadascun dels sinistres. A banda dels accidents de trànsit (deu al Camp i l'Ebre) la majoria de sortides van ser per incendis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia