Economia

El complex al solar del Màgic Park de Platja d’Aro avança

La junta de govern ja ha donat llum verd a la llicència d’obres, i els promotors engeguen el procés per ocupar els espais comercials

El projecte inclou un hotel, cinc grans locals i aparcaments

L’inici de les obres del complex comercial i hoteler al solar de l’antic Màgic Park de Platja d’Aro ja només depèn dels promotors, TQ-MR Family Platja d’Aro. La societat n’ha encarregat la comercialització a la consultora Aretail –que ja ha treballat per instal·lar diverses franquícies al nucli comercial, com ara Mango, algunes d’Inditex o Apple. I després que la junta de govern del consistori donés llum verd a la llicència d’obres, el passat dia 14 –com confirma la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Montse Rovira–, el projecte ja pot començar a rodar. De fet, des de fa algunes setmanes, ja es promociona amb un cartell al solar.

Per part d’Aretail, només apunten que es tracta d’una obra en un horitzó a 18 mesos vista, però declinen donar més detalls perquè “la propietat vol mantenir la discreció”. Malgrat això, d’acord amb la documentació pública visada pel consistori, s’hi preveu un sostre total construït de 15.770 metres quadrats, de què 3.500 repartits en cinc grans locals comercials –que tindran accessos independents des del carrer– i 2.700 més al soterrani.

Des del consistori, diuen que tampoc tenen gaire més informació sobre les firmes que es podrien instal·lar al complex, ni tampoc les dates, ja que els plans eren habilitar la zona comercial cap a finals del 2021, però el context de la Covid-19 podria dilatar terminis. Malgrat això, el govern actual –com l’anterior– beneeix un projecte iniciat el 2018 i que allargarà la zona comercial cap al sud. El consistori va vendre als promotors el vial annex a l’edifici Millennium, per 325.000 euros. I la llicència preveu que la propietat cedeixi una franja per eixamplar la prolongació de Doctor Flèming –amb 16 metres de secció– i pagui la reurbanització del tram.

LA XIFRA

15.770
metres quadrats
abasta el projecte aprovat, entre locals comercials, sostre hoteler i places d’aparcament.

L’hotel previst, en paral·lel però a banda

El solar de l’antic Màgic Park era un caramel, però el fet que el planejament exigís i ubicar-hi sostre hoteler –i en anys de profunda crisi econòmica– n’havia complicat la venda. El projecte de TQ-MR Family hi situa un establiment hoteler de 108 habitacions, en tres plantes sobre els altells de 4.670 metres quadrats, amb piscina i solàrium sobre els locals. La construcció es faria en paral·lel al complex, però l’obertura es podria endarrerir alguns mesos més. Al soterrani hi haurà 154 places d’aparcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona