La Borsa
Més valors
Economia

AIGUAVIVA

Bellsolà s'introdueix en el mercat de l'hostaleria i la restauració

L'empresa Bellsolà amplia el seu negoci de pa i brioixeria congelada amb la creació del que anomena la divisió de Food Service per vendre a cadenes de restauració i hoteleria. La companya s'ha organitzat per expandir el negoci en aquest «important canal de l'alimentació». Gran part d'aquest mercat es constitueix en grups i cadenes organitzades que requereixen d'una gestió comercial específica. És per això que Bellsolà ha incorporat Miguel A. del Valle com a director de la divisió Food Serveice. Per satisfer les necessitats de l'hostaleria moderna, Bellsolà ha desenvolupat una gamma específica de productes que s'elaboren a Aiguaviva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Montero remarca que la reforma fiscal no s’aplicarà fins que s’hagi assolit la recuperació econòmica

Madrid

El Ministeri de Treball proposa implantar una prestació única de 452 euros per a les persones amb l’atur esgotat

Madrid

Saplex inverteix 7,3 milions d’euros per créixer

barcelona

El volum de vianants als carrers comercials a Catalunya augmenta el 6,3% al març en comparació a fa un any

barcelona

El govern espanyol aprovarà aquest dimarts la llei ‘rider’ que fixa que els repartidors siguin assalariats

MADRID

Concentració davant l’empresa de Cornellà on va morir un jove per denunciar que “la precarietat laboral mata”

cornellà de llobregat
MEDI AMBIENT

La CUP s’oposa a les grans centrals de renovables

ECONOMIA

La Fórmula 1 du més d’un centenar de vols a Vilobí

economia

Barcelona Activa forma 25.000 persones en línia