La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cañete: “A Pimec guanya la moderació i no la crispació”

barcelona

Oliu rebutja la possibilitat de fer quitances als crèdits ICO

sabadell

El nombre de pernoctacions en hotels a Catalunya durant el gener es desploma un 85,5%

Madrid

Acord per evitar el trasllat de 37 treballadors de la planta de Pastas Gallo de Granollers a la fàbrica de Còrdova

Granollers

La Cambra alerta que la reforma de la tributació als autònoms podria augmentar fins a un 50% la quota

barcelona

El consum de ciment va caure un 4,7% al gener

barcelona

Oliu, sobre els crèdits ICO: “No té cap sentit plantejar quites, seria advers”

Sabadell
En directe

Pedro Sánchez anuncia un paquet addicional d’11.000 milions d'euros per ajudar a empreses, pimes i autònoms

Madrid

La mecànica de votació retarda el recompte a Pimec

barcelona